Elric den Drijver in dienst van Amvest

Elric den Drijver (26) is per 1 april in dienst getreden bij Amvest op de afdeling Investment Management als assetmanager van het Amvest Living & Care Fund (AL&C Fund).

Hij bouwt mee aan de groei en optimalisatie van dit beleggingsfonds voor zorgvastgoed. Den Drijver was hiervoor 3 jaar op detacheringsbasis werkzaam als assetmanager bij diverse woningcorporaties.

Het AL&C Fund is een vastgoedbeleggingsfonds dat namens institutionele beleggers investeert in kwalitatief hoogwaardig zorgvastgoed in Nederland. Het AL&C Fund richt zich op wonen en leven voor ouderen met een (zwaardere) zorgindicatie, die mede daardoor niet meer zelfstandig kunnen wonen. Amvest is hiervoor een langdurige samenwerking aangegaan met vaste zorgpartners, die een kleinschalige formule met een vastomlijnd concept als keten in de markt zetten. Deze formules kenmerken zich door een beperkt aantal bewoners per complex, persoonlijke aandacht en hoogwaardige zorg en dienstverlening. Het fonds heeft momenteel 40 zorgcomplexen in portefeuille en heeft als doelstelling te groeien naar minimaal 200 complexen.