Elk verhuist naar Bedrijvenpark Bijsterhuizen in Nijmegen

Onderhoudsbedrijf Elk verhuist naar verwachting begin 2018 naar Nijmegen. Op steenworp afstand van het oude pand werd meer ruimte gevonden in het pand aan Bijsterhuizen 11-08.

Het familiebedrijf Elk zal aan Bijsterhuizen 11-08 3100 m² bedrijfsruimte in gebruik nemen, op de voormalige locatie van LaVie Catering.

Elk is gespecialiseerd in het verbeteren en duurzaam in stand houden van bestaand vastgoed voor professionele opdrachtgevers. Van omvangrijke renovaties tot dagelijks onderhoud. Het van oorsprong Wijchense bedrijf is momenteel gevestigd aan de Nieuweweg 78 en heeft een tweede kantoor in Gemert. Het kantoor in Gemert blijft gewoon gehandhaafd.

Broers Roel en Jeroen van Elk, beiden directeur: ´We zijn blij overeenstemming te hebben bereikt met Verbeek Bedrijfsmakelaars en Hestia over deze toplocatie. Het huidige pand in Wijchen is te klein geworden door de groei van ons bedrijf en met de ruim 3100 m² die we straks in Nijmegen beschikbaar hebben kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.´