Drie nieuwe huurders in Olympia 2 in Hilversum

In kantoorgebouw Olympia 2 in Hilversum komen drie nieuwe huurders en een zittende huurder breidt uit.

De drie nieuwe huurovereenkomsten in Olympia 2 , eigendom van Duitse belegger Deka Immobilien, hebben een totale omvang van circa 2750 m2. Het gebouw is daarmee bijna volledig verhuurd.

Nieuwe huurders zijn flexibele kantoorraanbieder Regus met een overeenkomst voor de huur van circa 1750 m² kantoorruimte, PsyQ Hilversum gaat circa 615 m² huren en een media gerelateerde partij heeft getekend voor de huur van 385 m².

Dental Clinics, al langer gehuisvest in Olympia 2, heeft daarnaast de lopende huurovereenkomst uitgebreid met circa 385 m².

Vorig jaar heeft Deka Immobilien een grootschalige renovatie van de entree uitgevoerd. In het kantoorgebouw van in totaal 5422 m² is alleen nog een ‘penthouse’ van circa 420 m² op de bovenste verdieping beschikbaar.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder Deka Immobilien bij de totstandkoming van de overeenkomst met Regus. Castanea bedrijfsmakelaars was verantwoordelijk voor de verhuur aan PsyQ Hilversum en de mediagerelateerde partij namens de verhuurder.

Laatste nieuws

Evenementen