Drees & Sommer breidt uit met vijf nieuwe medewerkers

Het team van internationaal opererend vastgoedadvies- en projectmanagementbureau Drees & Sommer Netherlands is uitgebreid met vijf nieuwe medewerkers.

Van links naar rechts op de foto: Christine Roest, Thao Nguyen, Milena Ivkovic, Klara Otte en Kavish Garib.

Christine Roest versterkt als Senior UX Consultant het UX-team. Roests studie Bouwmanagement en Vastgoedbeheer aan de TU Delft was de basis om in de afgelopen 27 jaar brede ervaring op te doen als projectmanager in de bouw- en vervolgens de bouwadvieswereld.  

Thao Nguyen, die al werkzaam is bij Drees & Sommer, is als Project Manager Fit-Out toegevoegd aan het UX-team. Zij heeft een trackrecord in design en projectmanagement bij uiteenlopende commerciële vastgoedprojecten vanuit haar basis in Ho Chi Minh City (Vietnam).

De Nederlands-Servische stedenbouwkundige Milena Ivkovic is als Consultant in dienst bij Drees & Sommer international en werkt vanuit Nederland. Ivkovic behaalde haar Master in Architectuur en Stedenbouw aan de Universiteit van Belgrado en deed inmiddels meer dan 20 jaar internationale werkervaring op in strategische stedenbouw en consultancy.

Klara Karoline Otte is gestart als Sustainability Consultant in het team van Real Estate Consultancy. Na haar studie Change Management and Leadership heeft Otte veel ervaring opgedaan in de verduurzaming van de modebranche.

Kavish Garib versterkt de backoffice van Drees & Sommer Netherlands als Financial Consultant. Na zijn opleiding HBO Bedrijfskunde heeft hij onder meer gewerkt als Credit Controller. In zijn werk ligt Kavish’s kracht vooral bij procesoptimalisatie. Hij heeft onder meer een belangrijke rol in het monitoren van de crediteurenadministratie.

Het hoofdkantoor van Drees & Sommer bevindt zich in Stuttgart (Duitsland). De circa 100 medewerkers van Drees & Sommer Netherlands werken vanuit de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven aan de vastgoed- en huisvestingsvraagstukken van de opdrachtgevers.