Diverse verhuurtransacties van in totaal circa 2400 m² in Bison Office Spaces in Maarssen

Diverse organisaties hebben langjarige huurovereenkomsten afgesloten voor in totaal circa 2400 m² kantoorruimte binnen de Bison Office Spaces aan het Bisonspoor in Maarssen.

De organisaties Financial Lease Nederland (circa 1600 m²), Orchard Finance (circa 500 m²) en Outsight Travel (circa 160 m²) zijn nieuwe huurders. Daarnaast is een aantal overeenkomsten afgesloten met diverse huurders in het business center voor circa 150 m².

De Bison Office Spaces bestaan uit vier verduurzaamde en gerenoveerde kantoortorens met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 22.000 m² kantoorruimte. Als gevolg van de grote variëteit aan beschikbare vloeroppervlakten, bieden de Bison Office Spaces mogelijkheden voor diverse soorten organisaties. Huren van kantoorruimte is mogelijk vanaf circa 25 m² in het business center.

Er wordt een nieuwe gemeenschappelijke kantoorentree vanuit de nieuwe parkeergarage gerealiseerd met hostesses, een koffiebar en vergadercentrum. De Bison Office Spaces liggen naast het NS-station Maarssen en boven het Bison Shopping Centre, met circa 25.000 m² aan winkelvoorzieningen. Onlangs is de parkeergarage geheel vernieuwd en uitgebreid. Het complex beschikt voorts over onder meer een kinderdagverblijf en tal van horecavoorzieningen.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht namens Winter Trust, dat weer optrad namens eigenaar Maatschappij Doelenstraat, de transacties tot stand. Namens Financial Lease Nederland trad Rockstone op.