Dentons Boekel lanceert fiscale praktijk in Nederland met aantrekken van vier partners

Dentons Boekel start een fiscale adviespraktijk in Nederland en heeft daarvoor vier gespecialiseerde partners aangetrokken: Jurjen Bevers, Paul Halprin, Heico Reinoud en Marnix Veldhuijzen - allen afkomstig van Baker McKenzie.

Wendela Raas, Netherlands Managing Partner: "Wij zijn zeer verheugd over de toevoeging van dit team aan ons kantoor. Hiermee breiden wij onze dienstverlening sterk uit, wat ons in staat stelt om onze cliënten nog beter te bedienen."

Dentons is sinds april 2017 op de Nederlandse markt actief door een fusie met Boekel. De toevoeging van de fiscale adviespraktijk is een belangrijke stap voorwaarts in de groei- en ontwikkelingsstrategie voor het kantoor in Amsterdam.

"Het samengaan met Boekel was slechts de eerste stap in onze strategie voor Nederland. We zullen blijven investeren in juridisch toptalent in belangrijke praktijken en sectoren", aldus Tomasz Dabrowski, CEO van Dentons Europe. "Het hebben van een gedegen fiscale praktijk in Nederland is voor onze wereldwijde organisatie en internationale praktijk noodzakelijk om onze cliënten te kunnen bedienen.”

"Dentons is wereldwijd een zeer sterk merk en dit heeft een directe positieve impact gehad op onze lokale marktpositie en ons vermogen om gerenommeerde specialisten aan te trekken. De komst van deze nieuwe partners benadrukt dat onze strategie werkt", zegt Marien Glerum, Netherlands Country Managing Officer van Dentons Boekel.

Jurjen Bevers is advocaat en belastingadviseur. Jurjen richt zich in het bijzonder op de olie en gas praktijk. Jurjens cliënten bestaan voornamelijk uit grote familiebedrijven.

Paul Halprin is advocaat en belastingadviseur. Paul richt zich op vastgoedtransacties, fusies en overnames, en de fiscale procespraktijk. Pauls cliënten bestaan voornamelijk uit beursgenoteerde ondernemingen, banken, vastgoed- en investeringsfondsen.

Heico Reinoud is belastingadviseur. Heico adviseert cliënten op het gebied van grensoverschrijdende financierings- en investeringsstructuren, transacties en reorganisaties. Zijn cliënten bestaan uit vastgoedfondsen, private equity fondsen en multinationals.

Marnix Veldhuijzen is belastingadviseur. Marnix werkt vooral met family offices, private equity fondsen, en voor familiebedrijven en hun aandeelhouders. Zijn praktijk richt zich vooral op estate planning en private equity.

De toevoeging van dit team in Nederland maakt deel uit van de strategie van Dentons om een markt-leidende fiscale adviespraktijk in de Benelux en in Europa op te bouwen. Zo zijn onlangs transfer pricing partner Cristiano Bortolotti in Luxemburg en fiscale partner Giulio Andreani en zijn team in Italië aangetrokken.