De Pier viert 4-jarig bestaan

De Pier staat op 18 juli stil bij de comeback na de renovatie vier jaar geleden. Het 4-jarig bestaan valt samen met de onlangs behaalde mijlpaal: het ontvangen van 10 miljoen bezoekers.

De afgelopen jaren is De Pier uitgegroeid tot multifunctioneel concept. Het bestaande aanbod van De Pier trekt zowel doordeweeks als in de weekenden veel (internationale) leisure gasten. De twee grote restaurants op de eilanden, De Pier Suites, het activiteitenaanbod voor jong en oud (Health Lab, Bungeejump, Zipline en het Reuzenrad) en het diverse horeca- & retailaanbod op De Foodboulevard zorgen voor veel dagelijkse traffic. Daarnaast is De Pier in trek als evenementen- en congreslocatie. In februari dit jaar opende Health Lab De Pier en een maand later restaurant Zilt.

Focus op zakelijke markt
Herman Smit, general manager De Pier: ‘De plannen van komend jaar staan grotendeels in het teken van de zakelijke markt. We zien dat onze locatie populair is in de MICE-sector. Wij focussen ons nog meer op het onderhouden van de bestaande relaties en het ontwikkelen van nieuwe duurzame relaties.’

De Pier in Scheveningen is een foodboulevard, met een aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. In november 2016 voegde De Pier daar nog eens vijf luxueuze hotelsuites aan toe. Op De Pier zijn het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is daarnaast in trek als evenementenlocatie voor congressen, seminars en (bedrijfs)feesten.