DHG verkoopt drie panden aan M7 Real Estate

DHG verkocht afgelopen maand drie panden in Breda en Almere aan M7 Real Estate. Twee van de panden bevinden zich op de Hazeldonk in Breda en de derde op de Damsluisweg in Almere. Het totale oppervlakte van de objecten betreft 37.225 m².

De objecten zijn grotendeels verhuurd (92%). In de aanloop naar de verkoop verlengde DHG de huurcontracten van Loodet en CHG Europe voor totaal 10.000 m² op de Hazeldonk in Breda met vijf jaar. Op de Damsluisweg in Almere werd 10.000 m² verhuurd aan Giant Europe Manufacturing. Voor het andere pand op Hazeldonk Breda was al een 10-jarige huurovereenkomst met Van Wijngen Transport afgesloten.

Focus op logistieke portefeuille
De verkopen zijn in lijn met de visie van DHG om een gedeelte (circa 120.000 m²) van de bestaande portefeuille af te bouwen. Zo kan de onderneming zich nog meer focussen op de gekozen strategie die resulteert in de uitbouw van haar logistieke portefeuille.

Koper M7 werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE en juridisch door Loyens en Loeff Amsterdam. DHG werd bij deze transactie geadviseerd door het Industrial & Logistics team van JLL.