DC Halderberge verhuurt aan Ceva Logistics

Ceva Logistics heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met DC Halderberge vof (ontwikkelcombinatie HVBM Vastgoed/Wouda Invest) voor het distributiecentrum gelegen aan Het Appeltje 1 in Oud Gastel, ingaande op 1 januari 2019.

Op het logistieke bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel is door HVBM Vastgoed een duurzaam logistiek distributiecentrum ontwikkeld. Het gebouw is Breeam Very Good gecertificeerd. Bedrijvenpark Borchwerf II ligt direct aan de A17 en A58 en heeft een directe aansluiting op internationale transportstromen via de mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

De huurovereenkomst met Ceva betreft 10.980 m² warehouse, 1205 m² mezzanine en 127 m² kantoorruimte. Met het sluiten van deze huurovereenkomst met Ceva is het volledige distributiecentrum, dat in totaal ruim 45.000 m² warehouse omvat, langjarig verhuurd. 

Ceva implementeert oplossingen voor zowel vrachtmanagement als contractlogistiek en telt meer dan 42.000  medewerkers, werkzaam over de hele wereld. Voornamelijk in de sectoren automotive, consumenten en detailhandel, energie, gezondheidszorg, industrie, ruimtevaart en technologie.

CBRE trad in deze transactie op als adviseur van HVBM Vastgoed.