Cording koopt drie logistieke objecten

Cording Real Estate Group heeft een bestaande portefeuille van drie logistieke en industriële objecten gekocht voor haar Cording Euro Industrial Real Estate Fund (CEREIF).

De portefeuille bestaat uit twee light Industrial- en één small logistics object. Het totale verhuurbare oppervlak van de drie assets bedraagt 10.500 m². De panden zijn allemaal gelegen nabij belangrijke snelwegen verspreid over Nederland. Het small logistics warehouse staat in Utrecht, op een zichtlocatie aan de A2. De light-industrial assets zijn gelegen in Zwolle en Cuijk. Alle objecten zijn volledig en langjarig verhuurd aan diverse huurders.

René de Heus, head of Investment Benelux bij Cording: ‘De acquisitie van deze portefeuille is een aanvulling op de bestaande portefeuille van het fonds vanwege de goede kwaliteit van het vastgoed, gecombineerd met langjarige contracten en sterke kasstromen. Ons doel is om in 2020 aanvullende light-industrial en small-logistics objecten te acquireren.’

Cording werd geadviseerd door Colliers. Van Doorne adviseerde koper op juridisch en fiscaal vlak en SGS Search op techniek.