Continu neemt vastgoed-hr-bedrijf MTÉNV over

Continu, één van de bedrijven die onderdeel uitmaken van House of HR,  neemt het Nederlandse uitzendbedrijf MTÉNV over. Daardoor versterkt zij haar positie in de sectoren bouw, civiele techniek en woningcorporaties.

De specialiteit van Continu, dat sinds 2015 deel uitmaakt van House of HR,  ligt in het zoeken van specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek. In 2016 werd een eerste kantoor geopend in België, Duitsland volgt dit jaar. MTÉNV heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het leveren van projectmatige intelligente capaciteit.

‘De core business van MTÉNV vult perfect het portfolio van de bestaande gespecialiseerde diensten van Continu aan,’ aldus Jeroen de Bruijn, CEO van Continu, in een korte toelichting. ‘Continu is actief als intermediair voor bouw en industrie en zorgt ervoor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde en elektro- en installatietechniek aan de slag kunnen. We bieden een aanbod van kwaliteitsvolle diensten aan op de markt. Elk jaar vullen we met succes meer dan 1500 functies in.’