Christine Oude Veldhuis associate partner bij Bureau Stedelijke Planning

Christine Oude Veldhuis heeft zich per 1 april als associate partner aangesloten bij Bureau Stedelijke Planning.

Oude Veldhuis is een ervaren onderzoeker, adviseur en manager in vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. Zij gaat bij Bureau Stedelijke Planning aan de slag met strategische vraagstukken van publieke en private partijen in het veld van de ruimtelijke investeringen.

Dr. Christine Oude Veldhuis MRE was eerder actief als marktonderzoeker en projectontwikkelaar bij Amstelland Vastgoed(AM), directeur van de Neprom, strategisch adviseur bij Heijmans en directeur van het Nirov (een van de voorgangers van Platform 31). Ook werkte zij als managing partner bij Ecorys.

In de afgelopen jaren is ze veelvuldig betrokken geweest bij onderwijstrajecten en heeft ze als discussieleider en dagvoorzitter gefunctioneerd. Eind januari 2018 promoveerde Oude Veldhuis aan de Rijksuniversiteit Groningen op de thematiek van nationale planologische beleidsvoering en het functioneren van vastgoedmarkten.

‘Nu het promotieonderzoek is afgerond en er meer tijd beschikbaar is, wil ik graag weer aan de slag met de praktijk van ruimtelijke investeringen', aldus Oude Veldhuis. 'Ik opereer graag in het spanningsveld van beleidsmatige wenselijkheid en markttechnische haalbaarheid. Bureau Stedelijke Planning werkt aan interessante projecten en beschikt over een unieke, brede kennis van vastgoedmarkten die me zeer aanspreekt.'