COD levert woningen Kop Zuidas Amsterdam op

COD heeft de nieuwbouwwoningen van het project RIV// op de Kop Zuidas in Amsterdam opgeleverd. 

Het gaat om 67 appartementen, waarvan 44 koop-, 23 huurappartementen en 50 ondergrondse parkeerplaatsen. De 23 huurwoningen zijn verkocht aan Amvest Investment Management, die de woningen opneemt in de portefeuille van het Amvest Residential Core Fund. De huurwoningen worden momenteel door Amvest in de vrije sector verhuurd. 

Next Architects ontwierp het gebouw in de stijl van de ‘Rivierenbuurtse architectuur’. Binnen een klassiek gesloten bouwblok zijn kwalitatief hoogwaardige woningen gerealiseerd met een vrije hoogte van 3 meter en een buitenruimte op het zuiden. Het appartementencomplex is gebouwd door Pleijsier Bouw.

Kop Zuidas De Kop Zuidas ligt in het noordoosten van de Zuidas. Het gebied grenst aan de Rivierenbuurt en ligt op loopafstand van de Amstel. De locatie is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer: A10 en station RAI liggen om de hoek. Het gebied ontwikkelt zich momenteel tot een levendige woon- en werkomgeving.

COD is een vastgoedontwikkelaar die zich richt op zowel nieuwbouw als herontwikkeling van hotels, kantoren en woningen. In totaal heeft COD meer dan 3000 woningen in ontwikkeling.