CBRE Global Workplace Solutions benoemt Remco Kroeze

CBRE Global Workplace Solutions benoemt Remco Kroeze tot managing director voor Nederland.

De nieuwe functie sluit aan bij de organisatiestructuur van CBRE GWS EMEA, waarbij ieder land wordt aangestuurd door een managing director. Deze structuur stelt landen in staat om hun lokale klanten optimaal te bedienen en nog beter geïntegreerde facility- en vastgoeddiensten te bieden, gebruikmakend van CBRE's wereldwijde outsourceplatform.

‘CBRE heeft de afgelopen tien jaar aanzienlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van een toonaangevend platform voor outsourcing van facility- en vastgoeddiensten. Dit is een volgende stap in de verdere groei en ontwikkeling van onze business in Nederland,’ zegt Paul Saville-King, president enterprise accounts bij CBRE GWS EMEA.

Remco is al 12 jaar werkzaam in diverse managementfuncties binnen CBRE. In zijn meest recente functie was hij als executive director enterprise accounts verantwoordelijk voor het relatiebeheer van grote corporate eindgebruikers in Nederland.

In de nieuwe structuur zullen de landendirecties voor Nederland, België/Luxemburg en Frankrijk direct rapporteren aan het GWS EMEA Leadership in Londen. Als uitkomst hiervan hebben Rick Jacobs, managing director Benelux & Frankrijk en John de Rooy, chief operating officer Benelux & Frankrijk, besloten de organisatie te verlaten om hun carrière elders voort te zetten.
Paul Saville-King, president enterprise accounts: ‘De afgelopen twee jaar is GWS Nederland succesvol geweest met als resultaat een sterke groei in Nederland. Ik wil graag Rick Jacobs en John de Rooy bedanken voor hun belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van ons bedrijf in de Benelux en Frankrijk en wens hen het allerbeste voor de toekomst.’