CAIW huurt 5450 m² kantoorruimte in Schiedam

M7 Real Estate Netherlands heeft voor haar fonds M7 EREIP IV Dutch Propco 3 5450 m² kantoorruimte en 134 parkeerplaatsen verhuurd aan CAIW aan de Overschieseweg 200-224 in Schiedam.

Glasvezelbedrijf CAIW, met meerdere kantoren in Naaldwijk en Rotterdam, bundelt na de zomer haar kantooractiviteiten in Schiedam. Ook circa 60 DELTA-medewerkers uit Middelburg gaan vanaf deze kantoorlocatie werken. Beide merken vallen sinds begin van dit jaar onder dezelfde groepsstructuur. Vanuit een gemeenschappelijke kantoorlocatie willen zij de groeiambities van het bedrijf gezamenlijk vorm geven.

CAIW was al langer op zoek naar één gemeenschappelijk pand om haar ongeveer 300 medewerkers te huisvesten. De nieuwe locatie biedt hiervoor voldoende ruimte en is daarnaast ook veel beter bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Albert Vergeer, ceo van CAIW over de verhuizing: “CAIW is in de loop der jaren erg hard gegroeid en dat willen we doorzetten. Het nieuwe pand biedt voldoende ruimte voor onze huidige én toekomstige medewerkers. De bereikbaarheid van het kantoor heeft daarom een belangrijke rol gespeeld in de keuze van deze locatie. De uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer én de auto biedt ons toegang tot een groter aanbod van gekwalificeerd personeel.”

Vergeer vervolgt: “CAIW en Delta werken al sinds begin van het jaar samen om de groeiambities van het bedrijf gezamenlijk verder vorm te geven. Het werken onder één dak is vanuit praktisch oogpunt natuurlijk een stuk prettiger voor de samenwerking. Het nieuwe kantoorpand beschikt daarnaast over moderne faciliteiten en werkplekken en biedt een open indeling om die samenwerking te faciliteren.”

Het gebouw werd in april 2018 in eigendom verworven met een kortstondige huurovereenkomst van circa 2000 m² en 3450 m² leegstand. Met deze transactie is het gebouw langjarig volledig verhuurd.

CAIW Holding werd bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie vertegenwoordigd door Servast consultants uit Utrecht. M7 Real Estate werd bij deze verhuurtransactie geadviseerd door de Mik bedrijfshuisvesting.