Bouw woningbouwproject Peppelweg fase 3 in Rotterdam Schiebroek gestart

Op vrijdag 25 augustus vierden kopers en projectbetrokkenen de start van de bouw van woningbouwproject ‘Wonen aan de Peppelweg, fase 3’ in Rotterdam-Schiebroek.

Kikx Development en Dura Vermeer Bouw Zuid West zijn in 2014, samen met Stichting Havensteder en de gemeente Rotterdam, de uitdaging aangegaan om de stilgevallen herontwikkeling van het gebied Lupine rondom de Peppelweg in Schiebroek nieuw leven in te blazen. Het resultaat is de ontwikkeling ‘Wonen aan de Peppelweg’, dat deel uitmaakt van de bredere gebiedsontwikkeling in tuindorp Schiebroek. Het project met voortuinen en haagjes moet het groene karakter en de leefbaarheid van de wijk zowel behouden als versterken.

Wonen aan de Peppelweg bestaat uit 63 grondgebonden nieuwbouwwoningen, verdeeld over drie fasen. De eengezinswoningen in jaren ’30 stijl hebben een woonoppervlakte vanaf 116 m², zijn gelegen op eigen grond en hebben een royale tuin. Met de verschillende uitbouw- en indelingsopties krijgen de kopers de mogelijkheid om hun woning helemaal naar eigen wens in te vullen.

 Alle 44 woningen in de eerste en tweede fase zijn opgeleverd. Naar verwachting worden de woningen van fase 3 in het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd.