Bookings2work.com werkt samen met WeWork als online broker.

Begin dit jaar heeft Bookings2work.com een contract gesloten met WeWork. In de afgelopen maanden is na intensief contact met WeWork een programma afgesproken voor nieuwe werklocaties afgesproken.

Bookings2work.com gaat in de komende maanden in 4 landen ruim 40 locaties van WeWork op de website van Bookings2work.com aanbieden.
Bookings2work.com, opgericht in 2016, is de eerste online broker voor WeWork. WeWork spreekt hiermee haar verwachting uit dat Bookings2work.com de nieuwe wijze gaat worden waarop transacties gesloten gaan worden. Hiermee kunnen gebruikers een werkplek, vergader- en kantoorruimte zoeken, boeken en betalen/reserveren. 

De eerste 10 vestigingen in Londen staan inmiddels live. In de komende weken komen de andere 24 vestigingen in Londen erbij, alsmede 2 vestigingen in Nederland, 6 vestigingen in Duitsland en 1 vestiging in Ierland.

Patrick Kremer, founder & ceo van Bookings2work.com: "Met WeWork kunnen we ons platform op internationaal niveau brengen. De markt van flexibele werkplekken in Londen maakt een snelle groei door. Met WeWork als aanbieder kunnen we meegroeien in een markt die voor full service werkplekken in Londen al bijna groter is dan de traditionele markt van het verhuren van leegstaande kantoorgebouwen."

Gabrielle Henskens, co-founder & manager operations van Bookings2work.com: "Fijn om te zien dat WeWork ons concept omarmt en met ons deze stap wil maken. Ik kijk er erg naar uit om met de mensen van WeWork, Bookings2work.com verder te gaan uitrollen en onze eerste mensen in Londen voor Bookings2work.com aan het werk te zien gaan."

De markt voor full service werkplekken ligt in Londen met 30 tot 40% van het totaal ruim boven de 3 tot 4% in de Nederlandse markt. Met de snelle groei van aanbieders zoals Regus, Tribes, HNK en The Office Operators zal dit percentage volgens Kremer en Henskens in Nederland snel verdubbelen.