Beentjes huurt 5000 m² in Amsterdam Westpoort

AEW/Borghese Logistics heeft 5000 m² bedrijfsruimte aan de Kaapstadweg 36C in Amsterdam langjarig verhuurd aan Beentjes Veldhuizen Transport Groep.

Beentjes Veldhuizen Transport Groep is een van de 100 grootste logistieke dienstverleners van Nederland, heeft ruim 80 eigen trekkende eenheden en werkt tevens met een grote groep charters. In totaal heeft Beentjes Veldhuizen Transport Groep ruim 150 werknemers in loondienst.

De Kaapstadweg is strategisch gelegen in de Amsterdamse haven, een van ’s werelds belangrijkste logistieke knooppunten. Met een goederenoverslag van 100 miljoen ton per jaar behoort Amsterdam tot de top vijf zeehavens van West-Europa. De strategische en centrale ligging in Europa maakt de haven makkelijk bereikbaar en verzekert uitstekende verbindingen met alle grote Europese markten.

Na afronding van deze transactie is ook de tweede fase van de totale ontwikkeling (67.000 m²) aan de Kaapstadweg volledig verhuurd. De derde fase (B3) van circa 27.000 m² is reeds in voorbereiding en zal na verwachting Q4 2020 worden opgeleverd.

JLL bracht deze transactie tot stand voor verhuurder AEW/Borghese in collegiale samenwerking met Industrial Real Estate Partners.

Artikelen in de omgeving: