Bedrijvigheid en vastgoedtransacties in en rond Den Bosch

Recent kreeg een reeks transacties in en om Den Bosch zijn beslag.

ACQ Beheer, een specialist in bouwen, verbouwen en afbouwen van winkels, kantoren, bioscopen en restaurants, huurt per 1 maart circa 612 m² kantoorruimte in het kantoorverzamelgebouw Het Rietblok, aan de Ruwekampweg 2 te Den Bosch, van een particuliere belegger.

De eigenaar Geerla heeft circa 750 m² kantoor met bedrijfsruimte verhuurd aan Pat Krüger Systems, een marktleider van sensorsystemen. Zij huren een gedeelte van een bedrijfsverzamelcomplex aan Mangaan 6 op bedrijventerrein Maaspoort in Den Bosch.

Horecagroothandel Foox | Willie Robben huurt circa 1200 m² bedrijfsruimte  aan De Beverspijken op bedrijventerrein De Vutter te Den Bosch van Kurage Vastgoed.

Van Geenen onroerend goed heeft het vrijstaande object gekocht van de gemeente Sint Michielsgestel, aan het Tennispad 4 te Den Dungen. Het object heeft een totale vloeroppervlakte van circa 250 m² en een perceeloppervlakte van circa 750 m² en zal worden gebruikt als kinderdagverblijf. 

HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, trad bij de eerste drie transacties op namens de verhuurder. Aan Ruwekampweg 2 was dat in collegiale samenwerking met Saris & Partners. HRS Bedrijfsmakelaars trad bij de transactie aan het Tennispad op namens de koper. Staete Makelaars trad hierbij op namens de verkoper.