Bart Wernik als advocaat verbonden aan Stijl Advocaten

Met ingang van 1 april is Bart Wernik als advocaat verbonden aan Stijl Advocaten te Amsterdam.

Wernik adviseert en procedeert in de brede civiele vastgoedpraktijk. Hij heeft ervaring in de installatietechniek en utiliteitsbouw, vandaar dat hij voornamelijk een bouwrechtpraktijk voert. Daarnaast is hij betrokken bij (het adviseren en procederen over) projectontwikkeling, kabels en leidingen, koop/verkoop van onroerend goed en huurrecht.

Voordat Wernik advocaat werd heeft hij jarenlange ervaring opgedaan bij grote installatiebedrijven in industrie- en utiliteitsbouw. Daar heeft hij praktische en technische kennis opgedaan die nu van waarde is in zijn advocatenpraktijk. De eerste jaren in de advocatuur werkte hij op de vastgoedsectie van een van de grotere kantoren van Nederland. Daarna is hij enkele jaren advocaat van de Provincie Noord-Holland geweest waar hij aan de opdrachtgeverszijde betrokken was bij grotere bouw- en infraprojecten.

Met de komst van Wernik zijn er nu 13 in vastgoed en gebiedsontwikkeling gespecialiseerde advocaten en 1 ‘of counsel’ (emeritus hoogleraar) werkzaam bij Stijl Advocaten. Stijl Advocaten is een hoogwaardige juridische dienstverlener ten behoeve van de professionele vastgoedmarkt en de overheid, gevestigd te Amsterdam.