BPD benoemt Jan Werkman als directeur verkoop & gebiedsmarketing

Per 1 november aanstaande zal Jan Werkman (51) starten als directeur verkoop & gebiedsmarketing bij BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en toetreden tot het managementteam in Nederland.

Werkman heeft in diverse commerciële functies de eindverantwoording gedragen voor woningverkoop en -verhuur waaronder bij funda. Ook heeft hij uitgebreide nationale en internationale ervaring met het ontwikkelen en uitbouwen van digitale verkoopplatforms.
Harm Janssen, algemeen directeur BPD | Bouwfonds gebiedsontwikkeling, over de benoeming: ‘Onder leiding van Jan Werkman kunnen we met de BPD-organisatie verder bouwen aan ons toonaangevende online verkoopplatform en aan het optimaliseren van de verkoop- en marketingstrategieën voor de duizenden nieuwbouwwoningen die we jaarlijks door heel Nederland in verkoop brengen.’

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland. Het bedrijf is werkzaam vanuit vier kantoren, gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Delft en Eindhoven.

Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. In 2019 richtte BPD BPD Woningfonds  op, een fonds volledig bestaand uit duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen in Nederland.