Arno Hallie naar AM

Arno Hallie (38) is per 1 maart in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager zal hij het team van AM Midden verder versterken.

Hallie gaat in zijn nieuwe rol de maatschappelijke vraagstukken van de provincie Utrecht helpen beantwoorden, door het ontwikkelen van vernieuwende woon- en gebiedsconcepten, waar toekomstige gebruikers wonen, verblijven, winkelen en werken.

Hallie werkte hiervoor als senior conceptontwikkelaar bij Vorm in onder meer de regio Utrecht en was daarvoor in Eindhoven en omgeving als ontwikkelingsmanager werkzaam bij SDK Vastgoed. Bij gebieds- en opstalontwikkelaar Credo Integrale Planontwikkeling (VolkerWessels) was hij samen met het team verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en uitwerking van met name binnenstedelijke ontwikkellocaties in heel Nederland. Hij heeft Bouwkunde aan de TU Delft gestudeerd, met een Master Stedenbouwkunde en heeft diverse leergangen gevolgd bij de Neprom, waaronder recent de masterclass conceptontwikkeling.

Laatste nieuws

Evenementen