Apotheek Geesterduin verhuist in Castricum

Apotheek Geesterduin in Castricum verhuist naar naar  ‘Aan de Hage’, de nieuwbouwlocatie naast Geesterhage in Castricum.

Ontwikkelaar Biesterbos (VolkerWessels) realiseert appartementengebouw Zilverzand. De apotheek huurt hier op de begane grond een ruimte van circa 300 m².  In het volledig gerenoveerde Geesterhage zijn diverse (para)-medische en maatschappelijke voorzieningen gehuisvest, zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin en Viva Zorggroep.

Ontwikkelaar Biesterbos is verantwoordelijk voor de totale ontwikkeling van het gehele voormalige Geesterhage-terrein, bestaande uit het nieuwe Geesterhage (gereed per januari dit jaar), de vrije zelfbouwkavels (eerste fase 100% verkocht en in aanbouw),  appartementengebouwen Zilverzand (100% verkocht en in aanbouw) en luxe appartementengebouw Koraalzand (binnenkort in verkoop).

Onderdeel van de planontwikkeling is ook de nieuwbouw op de voormalige Toonbeeld-locatie in de Oranjebuurt. Hiervoor is het plan ‘Juliaan’ ontwikkeld, bestaande uit 14 eengezinswoningen (vrijstaand, geschakeld en twee-onder-één-kap).

Laatste nieuws

Evenementen