Annexum sluit huurovereenkomst met Plus Vastgoed voor verbouwde supermarkt in Pernis

In Pernis opende de verbouwde supermarkt Plus feestelijk haar deuren. De winkel is met de verbouwing vergroot van 1180 m² naar 1290 m².

Een passend moment om ook het nieuwe Plus Briljant 2.0 concept in de winkel door te voeren met meer ruimte voor vers en duurzaamheid. “De beperkte uitbreiding oogt ruim en zorgt voor een efficiëntere indeling”, aldus franchisenemer Dick Noordzij. “De winkel is nu een volwaardige supermarkt met de allernieuwste Plus-uitstraling.”

Er is volop geïnvesteerd in duurzaamheid. Zo wordt warmteterugwinning toegepast; restwarmte van de koelmachine wordt gebruikt voor verwarming. Voor de koelingen zijn glazen deuren geplaatst en qua verlichting worden LED-lampen gebruikt.

Voor de uitbreiding van de supermarkt is een aantal garages verworven en gesloopt. Aan de winkel zijn drie nieuwe garages gecreëerd, ruimer van opzet en met gelijke hoogte. De bestaande bouw sluit hier naadloos aan op de nieuwbouw.

Beheerder Annexum besteedde het (ver)bouwproject uit aan Bridge Vastgoed. Het Oostzaanse BBTH werd aangesteld als bouwkundig adviesbureau en Bouwbedrijf Van de Fliert uit Barneveld als aannemer.

 

Plus Vastgoed is met beheerder Annexum een nieuwe huurtermijn van 10 jaar overeengekomen. De vernieuwde Plus aan de GA Soetemanweg in Pernis is één van de 33 supermarkten in de vastgoedportefeuille van het Super Winkel Fonds. Dit vastgoedfonds voor Nederlandse particuliere beleggers van Annexum heeft een trackrecord sinds 2008.

Met 227 zelfstandig supermarktondernemers en hun 260 supermarkten is Plus een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelmarkt.