Annexum haalt geld op voor Super Winkel Fonds

Na een succesvol verlopen emissie in 2016 is Annexum maandag gestart met een nieuwe emissie voor het Super Winkel Fonds.

Beleggers kunnen, met een minimum inleg van ongeveer € 10.000, toetreden tot het supermarktfonds. Verwacht gemiddeld direct beleggingsrendement is 10,3%, waarvan 8,1% contant rendement dat twee keer per jaar uitgekeerd wordt.

Met de opbrengsten uit de vorige emissie is de portefeuille uitgebreid. In Tilburg (De Amer) en Apeldoorn (Schubertplein, zie foto) zijn Jumbo supermarkten aangekocht en in Deventer (Broederenplein) en Vlaardingen (Gedempte Biersloot) kocht het fonds Dirk-supermarkten aan. De Jumbo in Harderwijk en de Albert Heijn in Moordrecht konden flink uitbreiden door aankoop van naastliggende panden. Inmiddels bestaat de portefeuille uit 23 solitaire supermarkten en 7 supermarkten in 6 wijkwinkelcentra.

Met de opbrengst van deze emissie wordt de portefeuille ook weer uitgebreid en geoptimaliseerd. Hiermee beoogt het fonds een optimale spreiding te realiseren voor zijn beleggers. Het Super Winkel Fonds is ontwikkeld en wordt beheerd door Annexum.