Altera sluit huurovereenkomsten op meubelboulevard Utrecht

Vastgoedbelegger Altera verhuurt 1.708 m² winkelruimte aan X²O badkamers en 1.550 m² aan Swiss Sense op de meubelboulevard aan de Kaap de Goede Hooplaan in Utrecht.

Swiss Sense was al huurder aan Kaap de Goede Hooplaan en heeft het huurcontract via deze transactie langjarig verlengd. Met de komst van X²O badkamers is de branchering verder gediversifieerd en blijft de meubelboulevard volledig verhuurd. X²O badkamers opent medio juni haar deuren.

Kaap de Goede Hooplaan is onderdeel van woonboulevard Utrecht (Kanaleneiland) met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het meubelcentrum is oorspronkelijk gebouwd in de jaren 60 als veilingzaal en is in 2015 uitgebreid gerenoveerd met onder andere geheel vernieuwde gevels.

Het meubelcentrum ligt in het zuiden van de stad Utrecht naast de Ring (A12). De asset van 11 units is gelegen bij en op de aanrijroute naar Ikea en behoort daarmee tot het drukst bezochte gedeelte van de woonboulevard.

Erwin Wessels, cio van Altera: ‘We zijn erg tevreden met het sluiten van de langjarige huurovereenkomsten en het vertrouwen van X²O badkamers en Swiss Sense, juist in deze bijzondere tijd. Als onderdeel van de grootste woonboulevard van het Westen is ons specialty shopping centre met deze verhuringen blijvend goed gepositioneerd.’