ASR steunt Homeplan

Marike van Seeters, directeur van Homeplan heeft een cheque van € 3.500,- in ontvangst genomen van ASR Real Estate. Met dit bedrag steunt ASR de huisvestingsprojecten van Stichting Homeplan als winnaar van de Gouden Baksteen, een initiatief van JLL.

De Gouden Baksteen is gekoppeld aan het jaarlijkse beleggersonderzoek van JLL naar het vastgoedbeleggingsbeleid van investeerders. 

JLL is partner van Stichting HomePlan en zeer betrokken bij de huisvestingsprojecten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika.

Homeplan bouwt al meer dan 20 jaar huizen voor en mét de allerarmsten in sloppenwijken als kleinschalige efficiënte ontwikkelingsorganisatie. Homeplan doet dit samen met sterke lokale partners in Zuid-Afrika, Haïti en Nicaragua. Het huis is daarbij niet het doel maar het middel om mensen een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Homeplan zorgt samen met de lokale partners voor de juiste nazorg in de vorm van onderwijs en medische voorzieningen.

Foto vlnr: Dré van Leeuwen (Head of Capital Markets Netherlands JLL), Marike van Seeters (directeur Homeplan) en Dick Gort (ceo ASR Real Estate)

Laatste nieuws

Evenementen