APF International en Angelo Gordon werken samen met VolkerWessels

APF International en Angelo Gordon hebben Bouwcombinatie Westflank Noord de opdracht gegeven voor een omvangrijke kantoor- en woningontwikkeling in hartje Utrecht.

 

In opdracht van de twee vastgoedinvesteerders zal de bouwcombinatie, bestaande uit VolkerWessels-dochters Bouwbedrijf Wessels Zeist en Bouwbedrijf Wessels Rijssen, het ontwerp en de realisatie van het kantoorgebouw “Central Park” van circa 30.000 m² bruto vloeroppervlak, meer dan 110 appartementen alsmede het bijbehorende parkeren in de ondergelegen parkeergarage uitvoeren.

Westflank Noord bevindt zich midden in het centrum van Utrecht en is direct gelegen naast het gemeentehuis bij het Centraal Station. Het kantoorgebouw Central Park kenmerkt zich door haar bijzonder duurzame en groene karakter en is ontworpen door GroupA. Naast een Breeam Excellent certificaat, duurzame energievoorziening middels onder andere een warmte koude opslag beschikt het gebouw over een innovatief ontworpen gevel waarbij zonbelasting en zichtlijnen verweven zijn in de gevelstructuur en uiteraard het Central Park op de 11de verdieping van het gebouw.

APF International en Angelo Gorden worden geadviseerd door Loyens & Loeff, PWC en PEAK Development.