Topshelf wil vestiging openen in Hilversumse V&D

Warenhuis Topshelf overweegt het leegstaande pand van V&D in Hilversum in gebruik te nemen. Ze zou daarover momenteel in onderhandeling zijn met eigenaar Unibail-Rodamco.

Dit bericht dagblad De Gooi- en Eemlander. Met het geheel herontwikkelde en in juni heropende winkelcentrum Hilvertshof naast de deur vindt Topshelf het V&D-pand in de Kerkstaraat een goede locatie voor een nieuwe vestiging.

Het pand telt vier verdiepingen en biedt Topshelf ruim 7000 m2. Op de tweede verdieping is er tevens een loopbrug die de vestiging met Hilvertshof verbindt. Het zou de bedoeling zijn dat Topshelf het gehel pand in gebruik gaat nemen.

De centrummanger die in de krant wordt geciteerd meldt dat met de komst van Topshelf de winkelleegstand in het Hilversumse centrum in één klap met driekwart weggewerkt zou worden.

Eerder deze week meldde Topshelf de vestiging in Nijmegen te sluiten. De aanloop daar valt erg tegen, hetgeen door de retailer wordt toegeschreven en de verschillende bouwwerkzaamheden rondom het pand.

Topshelf heeft momenteel vestigingen in Alkmaar, Arnhem, Groningen en het te sluiten Nijmegen. Later dit jaar neemt de retailer ook het V&D-pand in Hoofddorp in gebruik.

De woordvoerder van Topshelf die in de krant geciteerd wordt zegt dat de Hilversumse vestiging in 2018 de deuren zal openen.