2300 m² verhuurd in The Mark Rotterdam

Valad Europe heeft 2272 m² aan kantoorruimte verhuurd aan Biemond Moerman & Wichers Diensten en Baker Tilly Berk in The Mark in Rotterdam. het kantoorgebouw wordt gerestyled. 

De meerjarige huurovereenkomsten werd ondertekend namens het Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP).

Biemond Moerman & Wichers is een onafhankelijk advieskantoor, welke zowel bedrijven als particulieren adviseert op het gebied van risicomanagement en bemiddelt bij verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Baker Tilly Berk is een landelijke accountancy en belastingadviesorganisatie met 17 vestigingen in Nederland. Baker Tilly Berk focust zich op de publieke sector en de grotere mkb bedrijven. Zij bieden een breed palet aan diensten van wettelijke controle van jaarrekeningen tot bedrijfsstrategie.

Kantoorgebouw The Mark wordt momenteel volledig gerestyled naar een full-service kantoorgebouw met méér dan alleen kantoorruimte. Hierbij wordt de centrale entree ge-upgrade tot een ontvangstruimte met een hoogwaardige koffie-/loungeruimte. Verder biedt het gebouw zijn gebruikers een restaurant waar een volledige geoutilleerd vergadercentrum van kan worden gemaakt alsmede een in-house gym.

Het gerestylde gebouw zal in 2017 worden geopend.

Valad Europe werd bij de verhuur bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Valad Europe managet voor € 4 mrd aan vastgoedobjecten en investeringsvermogen, verdeeld over 26 fondsen en mandaten in Europa. Het Amsterdam-team van Valad Europe managet voor € 1 mrd aan vastgoedobjecten in de Benelux. Dat geld is geïnvesteerd in ongeveer 100 objecten, met in totaal 730 huurders.