Vorm ontwikkelt 250 woningen in 's-Gravenzande

Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) en vastgoedontwikkelaar Vorm hebben een overeenkomst getekend voor de realisatie van 250 woningen in het plan Dijckerwaal 2 in 's-Gravenzande.

Onder de woningen bevinden zich betaalbare eengezinswoningen, royale twee-onder-één-kapwoningen en vrije sector huurwoningen.
Dijckerwaal ligt tussen de Poelwatering, Naaldwijkseweg en de weg Dijckerwaal. Het eerste deel van dit plangebied dat deel uitmaakt van Waelpark omvat 143 woningen en is grotendeels al in aanbouw. Dit deel is ontwikkeld door ABB Bouwgroep.

Het tweede deel van deze nieuwe woonwijk wordt door Vorm in ontwikkeling genomen en gerealiseerd. Vorm is een projectontwikkelaar, bouwer en belegger in één. In Dijckerwaal 2 realiseert Vorm 121 vrije sector huurwoningen. De beoogde afnemer hiervan is Syntrus Achmea Real Estate & Finance, in opdracht van één van de pensioenfondsen waarvoor zij het vermogen beheert. Naast de huurwoningen realiseert Vorm 129 koopwoningen in diverse prijsklassen vanaf € 200.000 v.o.n. Het ontwerp van de woningen is van Schippers Architecten. De totale investering van Vorm voor Dijckerwaal 2 bedraagt circa € 70 mln.

Laatste nieuws

Evenementen