Topshelf huurt voormalig V&D-pand in Alkmaar

Bouwfonds Investment Management heeft het voormalig V&D pand in Alkmaar op de Laat 143 langjarig verhuurd aan Topshelf.

Het pand is onderdeel van een van haar fondsen. Het gebouw wordt momenteel verbouwd en Topshelf gaat hier vanaf voorjaar 2017 op ruim 13.000 m² haar departmentstore formule exploiteren.
De departmenstore formule van Topshelf biedt een breed assortiment op het gebied van onder andere mode, schoenen, home & living, chocolaterie en horlogerie & sieraden. Ook zijn verkrijgbaar kaarsen, bloemen, decoratie & kerstartikelen, personal care en kristal & servies. De departmentstores worden ingericht als volwaardige, eigentijdse warenhuizen.

Topshelf opent ook winkels in de voormalige V&D-panden in Groningen, Arnhem en Hoofddorp.

Monique Korting, Head of Asset Management Commercial Real Estate Bouwfonfds IM: “Wij zijn verheugd dat wij het voormalig V&D pand in Alkmaar in zijn geheel hebben verhuurd aan Topshelf. Het feit dat Topshelf hier een departmentstore gaat exploiteren is een goede ontwikkeling voor de binnenstad van Alkmaar. Het markante pand leent zich bij uitstek voor deze nieuwe warenhuisformule.”

Bouwfonds IM heeft het object rechtstreeks verhuurd aan Topshelf. Topshelf heeft Retail Property Management (RPM) ingeschakeld als adviseur.