Bas Verschoor wordt junior asset manager bij M7 Real Estate

 Bas Verschoor (28) is per 1 november 2016 in dienst getreden bij M7 Real Estate team als junior asset manager.

Hij gaat samen met Femke Keuter het beheer voeren over de vastgoedportefeuille EREIP IV.
Verschoor heeft zijn Bachelor of Science in Build Environment behaald in 2011 en vervolgens zijn Master of Science in Business Administration in 2014. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring binnen de vastgoedbranche opgedaan door stageplekken bij diverse organisaties.

Na zijn studie is Verschoor begonnen bij PingProperties, waar hij als asset manager verantwoordelijk was voor de commerciële verhuur van de vastgoedportefeuille en het aansturen van het property management.

M7 Real Estate is een pan-Europese investeerder en asset manager gespecialiseerd in multi-let real estate, met een team van ruim 100 medewerkers opererend in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Tsjechië en Polen. Het is opgericht in 2009 en volledig in handen van senior managers. M7 managet een portfolio van 475 objecten bestaande uit 10,6 mln m² met een kapitale waarde van meer dan € 1,8 mrd. Haar joint venture partners zijn Oaktree Capital Management, Starwood Capital, H.I.G. Capital, Goldman Sachs International and M&G Investments.

Laatste nieuws

Evenementen