Twee nieuwe leden in directiecomité Cofinimmo

De raad van bestuur van Cofinimmo heeft Sébastien Berden en Yeliz Bicici benoemd als leden van het directiecomité, onder voorbehoud van de goedkeuring door de FSMA.

Vanaf 1 augustus wordt Berden chief operating officer Healthcare. Hij zal het business development, asset management en property management van de zorgvastgoedportefeuille van de groep aansturen. Berden werd in 2004 investor relations officer bij Cofinimmo. Vervolgens werd hij development manager healthcare en in 2011 head of healthcare. Hij was mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de zorgvastgoedportefeuille van Cofinimmo en zal de uitbreiding ervan kracht bijzetten in zijn nieuwe functie.

Bicici wordt chief operating officer Offices en wordt verantwoordelijk voor de kantorenportefeuille, het vastgoed van distributienetten, de publiek–private samenwerkingen en het project management van de hele groep. Bicici trad in 2008 in dienst bij Cofinimmo. Ze was werkzaam als property manager, area manager en development manager en werd in 2014 head of development.

Cofinimmo heeft een portefeuille die verspreid is over België, Frankrijk, Nederland en Duitsland, met een waarde van € 3,6 mrd. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in de zorgvastgoedsector (50%) en de kantorensector (34%).