Delta Lloyd koopt 23 appartementen in Veenendaal

Delta Lloyd Vastgoed heeft een nieuwbouwontwikkeling gekocht van Frank van Woerden Vastgoed.

In februari slaan partijen de eerste paal voor de nieuwbouw, die uit 23 appartementen bestaat. De appartementen sluiten goed aan bij de grote vraag naar vrije sector huurappartementen in het middensegment.

Het complex ligt in het Pionierskwartier, in de wijk Engelenburg in Veenendaal. Het gebied wordt goed ontsloten door de A12 en A30 en ligt op loopafstand van NS-station Veenendaal-Centrum. Ook het winkelcentrum ligt op enkele minuten loopafstand. Eind 2017 wordt het complex opgeleverd.

Igno Schings, manager Vastgoed & Operations van Delta Lloyd: “Wij zijn blij met de acquisitie van dit compacte appartementencomplex in Veenendaal. De ontwikkelingen in de directe omgeving zijn veelbelovend. De aankoop in de regio Veenendaal past binnen het investeringsbeleid van Delta Lloyd waarbij het accent ligt op een verdere uitbreiding van de woningportefeuille met huurwoningen voor de vrije sector”.

Frank van Woerden Vastgoed B.V. is begeleid door CMC Bedrijfsmakelaars & Vastgoedbeleggingen. Delta Lloyd Vastgoed werd bij deze aankoop geadviseerd door DTZ Zadelhoff, in collegiale samenwerking met Capital Value. DTZ Zadelhoff is sinds 15 november jl. onderdeel van de Cushman & Wakefield Groep.