Rob de Groot naar Equity Estate

Equity Estate, specialist in asset management en management services in vastgoed, heeft Rob de Groot (49) benoemd tot director management services.

De Groot heeft de afgelopen jaren een trackrecord opgebouwd in management services bij ABN Amro Trust Company en meest recent bij TMF Netherlands, waar hij werkzaam was als team leader accounting.

De Groot is binnen Equity Estate verantwoordelijk voor alle management services activiteiten en zal ook directievoerder zijn voor vastgoedinvesteerders die voor hun vastgoedbedrijven domicilie kiezen in Nederland. Hij legt over zijn activiteiten verantwoording af aan de directie van Equity Estate, die wordt gevormd door Enrico van Erkelens (ceo) en Nard Schuddebeurs (coo).

De Groot heeft een accounting achtergrond met MBA/SPD. Hij volgde daarna diverse opleidingen op het gebied van internationale belastingwetgeving en een Master Trust Officer-opleiding. In 1987–2005 werkte hij in diverse functies bij ABN Amro, waarvan 10 jaar als senior client relationship manager bij ABN Amro Trust Company (Netherlands). De afgelopen 10 jaar werkte De Groot bij TMF Netherlands, waar hij verantwoordelijk was voor een accounting-team (circa 300 bedrijven), het opzetten van een BTW compliance-afdeling en het Banking Team. Ook was hij als statutair directeur verbonden aan Nederlandse entiteiten van internationale organisaties in de bankenindustrie, telecommunicatie en commercieel vastgoed.

Laatste nieuws

Evenementen