Ivo Sweep nieuwe directeur Matrix Innovation Center

Na een periode van 12 jaar is op 11 juli Geert Haksteen als directeur van Matrix Innovation Center opgevolgd door Ivo Sweep.

Matrix ontwikkelt en exploiteert kantoor- en laboratoriumruimte voor kennisintensieve bedrijven die zich vestigen op Amsterdam Science Park. Onder leiding van Haksteen werd de bestaande exploitatie structureel verbeterd en werden twee moderne bedrijfsverzamelgebouwen ontwikkeld, waarvan het tweede (Matrix VII) in maart van dit jaar is geopend. Recent werd gestart met de ontwikkeling van een volgend Matrixgebouw dat naar verwachting begin 2022 zal worden opgeleverd.

Geert Haksteen is partner bij adviesbureau Stone22 en zal zich de komende jaren samen met zijn collega’s richten op verdere uitbouw van de activiteiten op het vlak van property management en development.

Matrix’s nieuwe directeur, Ivo Sweep (foto), heeft brede ervaring in commercieel vastgoed en was onder meer werkzaam bij JLL, TCN en Ahold. De laatste 8 jaar was Sweep actief als ondernemer, onder andere als mede-oprichter van co-working concept Deskowitz en als adviseur op het gebied van ontwikkeling, exploitatie en marketing van commercieel vastgoed.