Kildare stelt Arthur Moerman aan als nieuwe managing director Nederland

Kildare Partners heeft bekendgemaakt dat Arthur Moerman is aangetrokken als managing director. Moerman zal na de zomer beginnen.

Kildare werd in 2013 opgericht door beleggingsveteraan Ellis Short. Arthur Moerman heeft voorheen senior commerciële en riskmanagementposities bekleed in New York, London en Nederland, onder andere bij ABN Amro. Hij zal vanuit Amsterdam verantwoordelijk zijn voor nieuwe investeringen in Nederland. Kildare levert maatwerkoplossingen voor vastgoedeigenaren en financiële instellingen, waarbij de nadruk ligt op complexe situaties waar waarde toegevoegd kan worden door de lange ervaring en de middelen die het fonds heeft.

Kildare heeft onlangs een tweede fonds opgehaald met toezeggingen van $ 2 mrd. Kildare investeert in alle vormen van vastgoedbeleggingen in Europa, waaronder directe investeringen in vastgoed, vastgoedbedrijven en leningen met vastgoed als onderpand. Sinds de oprichting in 2013 heeft Kildare 20 investeringen gedaan met een totale waarde van circa $ 4,6 mrd. In de afgelopen jaren heeft Kildare in Nederland reeds een aantal investeringen in leningen vastgoedportefeuilles gedaan, met een waarde van ongeveer $ 1 mrd.

Laatste nieuws

Evenementen