Brexit, deflatie en de vastgoedmarkt

Op woensdag 28 september om 13:00 uur bespreken Dirk Brounen en Harald Benink de gevolgen van de Brexit voor de Nederlandse vastgoedmarkt, en wat negatieve inflatie en rentes betekenen voor de vastgoedperspectieven.

De zomer van 2016 bleek een hete zomer, althans voor onze economie. In juni stemden de Britten plots voor een Brexit en in juli kregen we voor het eerst in jaren te maken met deflatie. Een roerige tijd voor macro-economen, maar wat betekent dit alles nu voor de Nederlandse vastgoedmarkt? Wat gaan we merken van de Brexit, en wat betekenen negatieve inflatie en rentes voor onze vastgoedperspectieven?

Op woensdag 28 september om 13:00 uur gaat prof. dr. Dirk Brounen (Tias) op zoek naar antwoorden, samen met prof. dr. Harald Benink (UvT). Professor Benink zal de relevante achtergronden en gevolgen van de Brexit en deflatie duiden voor de Nederlandse economie. Brounen zal deze gevolgen vervolgens doorvertalen naar de vastgoedmarkt.

Dit gratis livestream webinar start woensdag 28 september om 13:00. U kunt 30 minuten lang vragen stellen en actief deelnemen vanachter uw eigen pc.

U kunt deelnemen door op woensdag 28 september om 13:00 uur hier te klikken. Als u een aanmeld-e-mail stuurt naar vastgoedlab@tias.edu krijgt u de weblink ter herinnering 15 minuten voor aanvang nog even toegestuurd.

U kunt dit webinar nadien rust terugkijken via www.vastgoedlab.nl