CityHub opent hotel in Rotterdam

Na Amsterdam krijgt ook Rotterdam een vestiging van CityHub.

In november opent het hotel met 126 kamers aan de Witte de Withstraat. De eigenaren, twee Rotterdamse particuliere beleggers, sloten een langdurige huurovereenkomst met CityHub en de verbouwing is inmiddels begonnen. 

Pieter van Tilburg, één van de oprichters van CityHub, opende samen met Sem Schuurkes in 2015 de eerste locatie in Amsterdam. 

Het hotelconcept bestaat uit futuristische slaap 'hubs' met eigen bed, een lobby waar je digitaal kan inchecken en anderen ontmoet, en een app die reizigers wegwijs maakt in de stad. Ook zijn er CityHosts 24 uur per dag aanwezig. Dit zijn locals die weten wat er in de stad te doen is en via de app met de gast kunnen communiceren.

De ondernemers willen graag binnen zes jaar acht hotels in de grote steden in Nederland hebben geopend. In Parijs en Londen zijn op dit moment locaties in ontwikkeling.

Colliers International werd gevraagd om het huurcontract te beoordelen en de onderhandelingen namens CityHub te begeleiden. De verhuurder werd bijgestaan door Didden Bedrijfshuisvesting.