Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF huurt kantoorruimte in Utrecht

De Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF heeft 1210 m² kantoorruimte aangehuurd aan de Newtonlaan in Utrecht.

Achmea Pensioen- en Levensverzekering, vertegenwoordigd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF zijn een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de tweede verdieping van het kantoorgebouw gelegen aan de Newtonlaan 71 te Utrecht. De overeenkomst heeft betrekking op 1210 m² kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen met als ingangsdatum 1 april 2017.

Het UAF steunt vluchtelingen met giften en leningen, zodat zij een studie in het hoger onderwijs kunnen volgen. Dit geld is uitsluitend bestemd voor collegegeld, taalcursussen, boeken, computer, reiskosten en andere studiekosten. Het doel is en blijft een snelle en goede integratie van vluchtelingen in Nederland.
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF is opgericht in 1948. Daarmee is het UAF de oudste vluchtelingenorganisatie van Nederland.

Ans de Wijn Bedrijfhuisvesting trad op voor de huurder. DTZ Zadelhoff, sinds 15 november 2016 onderdeel van de Cushman & Wakefield groep, adviseerde de verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance.