G&S Vastgoed verhuurt commerciële ruimte aan König + Neurath

G&S Vastgoed verhuurt circa 330 m² commerciële ruimte in haar nieuwbouwontwikkeling 500 Beethovenstraat op de Zuidas aan König + Neurath.

500 Beethovenstraat is ontworpen door Claus & Kaan Architecten en is prominent gelegen op de hoek van de Beethovenstraat en de De Boeleaan.

Bart Boersma, commercieel manager bij G&S Vastgoed: “Onlangs heeft G&S Vastgoed ruimte verhuurd aan Co van der Horst designmeubelen in het naastgelegen 400 Beethovenstraat. Met König + Neurath komt er nu ook een hoogwaardige retailer van kantoormeubilair naar de Zuidas. Een dergelijke retailer was nog niet eerder aan de Zuidas gevestigd.”

König + Neurath is opgericht in 1925 en is tegenwoordig een internationale totaalaanbieder van kantoor-, zitmeubel- en wandsystemen. De niet-beursgenoteerde naamloze vennootschap wordt geleid door bestuursvoorzitter Carl-Christoph Held en technisch directeur Dirk Fischer. König + Neurath is wat omzet betreft een van de grootste Duitse kantoormeubelmerken. De onderneming met circa 950 medewerkers heeft in Duitsland zeven showrooms en ook vestigingen in Engeland, Frankrijk en Nederland.

CBRE adviseerde G&S Vastgoed op commercieel gebied bij deze transactie.