DVDW Advocaten huurt in Millenium Tower

DVDW Advocaten huurt per juni 2017 circa 1400 m² kantoorruimte op de 27e en 28e verdieping in de Millenium Tower te Rotterdam.

 

DVDW Advocaten en Millennium Tower (Rotterdam), onderdeel van PPF real estate, hebben hiervoor een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten in kantoorgebouw Millennium Tower, gelegen aan het Weena 690 te Rotterdam.

De Millennium Tower ligt tegenover het totaal vernieuwde openbaarvervoersknooppunt Rotterdam Centraal Station in het Central Business District en op het snijpunt van het commerciële en culturele hart van Rotterdam. Dankzij de aanwezigheid van het Marriott Hotel in het gebouw, kan er door huurders tevens een beroep worden gedaan op services zoals grote vergaderruimtes, fitness en catering geserveerd op de kantoorvloer. Door de recente transacties met huurders als DVDW Advocaten, Coolblue, Haarbraken Rutten en Robert Walters, omvat de leegstand in het gebouw nog 2 verdiepingen.

DVDW Advocaten is met circa 43 advocaten een groeiend, commercieel advocatenkantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Zij richt zich op de corporate praktijk met fusies en overnames, herstructureringen, insolventie- en arbeidsrecht, alsmede op vastgoedrecht en het personen- en familierecht. DVDW werkt vooral voor zakelijke opdrachtgevers: beursgenoteerde ondernemingen, ondernemers uit het midden- en grootbedrijf, non-profit organisaties, overheden en vermogende particulieren.

JLL adviseerde de verhuurder PPF real estate. DVDW Advocaten werd geadviseerd door Cushman & Wakefield (voormalig DTZ Zadelhoff). NL asset management verzorgt het asset management voor het gebouw.

Laatste nieuws

Evenementen