Belinde Bakker nieuw bestuurslid NRW

NRW heeft op 24 januari tijdens de Algemene Ledenvergadering Belinde Bakker (Wereldhave Management Holding) benoemd tot bestuurssecretaris.

Zij zal de functie overnemen van Caroline Kievit (NSI), die deze rol 4 jaar met enthousiasme heeft vervuld. Het NRW Bestuur wordt verder vertegenwoordigd door voorzitter Albert Hoogland (Bright), Hans de Jong (Provast) en Maarten van Lit (Cushman & Wakefield). NRW verenigt deskundigen, belanghebbenden en vernieuwers binnen de winkelomgeving, die elkaar verder helpen met kennisontwikkeling. NRW bestaat uit circa 500 leden vanuit de gehele sector.

Per 24 januari treedt Friso Veenstra (Colliers International) aan als nieuwe voorzitter van de NRW NewGen commissie. Hij volgt Paul van der Eng (Wereldhave) op. NewGen is de groep leden jonger dan 36 jaar. Het doel van de commissie is, naast het bieden van een platform voor jonge actieve vastgoedprofessionals, de kennisuitwisseling tussen de NewGen-leden onderling en de overige NRW leden te bevorderen.

Rachelle Vingerhoeds (HB Capital) zal NRW vertegenwoordigen in het Platform Duurzaam Winkelvastgoed, dat op initiatief van de NRW Commissie Duurzaamheid (onder leiding van Henk Vlug Fortus) is opgericht. Bij dit platform zijn inmiddels vele partijen aangesloten: DGBC (Dutch Green Building Council), INretail, IVBN, NEPROM, NeVaP, NRW, Platform Duurzame Huisvesting, RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Vastgoed Belang, Vastgoedoverleg en VGM NL. Het doel van het nieuwe platform is de uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van het verduurzamen van winkelvastgoed.