Teleperformance huurt 1350 m² kantoorruimte in Diana & Vesta

Teleperformance heeft circa 1350 m² vvo kantoorruimte gehuurd in het gebouw Diana & Vesta aan de Herikerbergweg te Amsterdam Zuidoost. De verhuurder is Reggeborgh.

De gehuurde kantoorruimte is gesitueerd op de 6e verdieping van het pand. Teleperformance heeft tevens 10 parkeerplaatsen gehuurd in de parkeergarage onder het gebouw. 
Teleperformance is wereldwijd actief in de outsourcing van multichannel klantcontact en contactcenterdiensten. De onderneming beweert jaarlijks contact te hebben met 35% van de wereldbevolking in vrijwel alle talen. In de Benelux werken circa 4000 medewerkers op 5 verschillende vestigingen waarvan 4 in Nederland en 1 in Suriname.

Vanwege de groei van het bedrijf en de huidige marktontwikkelingen heeft Teleperformance gekozen voor haar nieuwe huisvesting in Diana en Vesta.
De inrichting van deze nieuwe vestiging sluit aan op het profiel en de verwachtingen van jonge, hoogopgeleide professionals. Het gebouw Diana & Vesta beschikt over onder meer een gym, dojo een expresso & juice bar en een restaurant. De locatie is bovendien goed te bereiken per openbaar vervoer.

Deze transactie werd namens Reggeborgh begeleid door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten. Teleperformance werd geadviseerd door JLL.