Broekman Real Estate verhuurt kantoorruimte in Port City I

In 2017 neemt Total Produce met 850 m² zijn intrek op de eerste verdieping van gebouw Port City I, aan de Waalhaven Zuidzijde 21 in Rotterdam.

Broekman Real Estate verhuurt kantoorruimte in Port City I

De zittende huurder, Eimskip Nederland, heeft aanvullend 608 m² kantoorruimte op de tweede verdieping van het gebouw gehuurd.

PortCity I is een kantoorgebouw van 7650 m² met uitzicht over de Waalhaven. Het gebouw biedt diensten zoals receptie, vergaderfaciliteiten, een restaurant en ict-diensten.

Total Produce is een Europese fruitimporteur, gespecialiseerd in overzeese productiegebieden. De organisatie is onderdeel van de Total Produce Groep, een wereldwijde speler op het gebied van im- en export van aardappelen, groenten en fruit. De inrichting van de kantoorruimte van Total Produce is verzorgd door de afdeling Property Transformers van DTZ Zadelhoff.

Eimskip is een allround logistieke dienstverlener met een betrouwbaar en efficiënt transportsysteem, dat ervoor zorgt dat het transport van zender naar ontvanger optimaal verloopt.

Broekman Real Estate werd bij beide transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff, sinds 15 november onderdeel van de Cushman & Wakefield groep.