Winkelcentrum Toolenburg ondergaat gedaantewisseling

Het vernieuwde winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp wordt vrijdag 25 november officieel heropend. Het winkelcentrum dat eigendom is van Altera Vastgoed heeft een totale gedaantewisseling ondergaan.

Door de verbouwing is het winkelcentrum uitgebreid met 500 m² naar 8200 m². Winkels zijn verplaatst, de supermarkten Dirk van den Broek en Albert Heijn zijn vergroot en nieuwe retailers zijn verwelkomd. Zo hebben onlangs de Kruidvat, Etos en Gall & Gall hun intrek in het winkelcentrum genomen. Daarnaast heeft op de verdieping zonnestudio La Costa een uitgebreid beautycentrum geopend en zal modewinkel Ter Stal in het nieuwe jaar een winkel openen. Hiermee is het winkelcentrum nagenoeg volledig verhuurd.

De renovatie heeft nog geen half jaar in beslag genomen. Tijdens de verbouwing bleef het centrum geopend voor het winkelend publiek. Het aanbod aan kwalitatief hoogwaardige versspeciaalzaken is behouden gebleven, waardoor een goede mix is ontstaan tussen lokale ondernemers en nationale ketens. 'Met het complete winkelaanbod, de moderne uitstraling en gratis parkeren voor de deur is winkelcentrum Toolenburg gereed voor de toekomst', aldus de vastgoedbelegger. 'Dit is belangrijk voor de buurt en uitstekend passend binnen het beleggingsbeleid van Altera.'

Colliers International Asset Development heeft de revitalisatie begeleid. JLL adviseerde Altera ten aanzien van de verhuur.