Annemarie Burgerhout gestart bij Kalliste

Kalliste Woningbouwontwikkeling, gevestigd te Vreeswijk-Nieuwegein, heeft een nieuwe projectontwikkelaar aan haar team mogen toevoegen. Annemarie Burgerhout is gestart op 1 oktober.

Met de komst van Burgerhout vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen. Haar conceptuele en commerciële kracht, persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgerichtheid zal zij inzetten voor het ontwikkelen van projecten, woonconcepten en nieuwe acquisities. Binnen Kalliste gaat zij zich onder meer richten op nieuw te realiseren projecten in Zaandam en Grave.
Voordat Burgerhout bij Kalliste in dienst trad, heeft zij kennis en ervaring opgedaan in verschillende disciplines binnen het vastgoed. Binnen het vak projectontwikkeling is zij enkele jaren actief. Ze heeft ervaring met de woningmarkt en vraaggestuurd ontwikkelen samen met potentiële kopers.
 
Kalliste ontwikkelt al meer dan 18 jaar woningen. Kalliste richt zich hierbij op de ontwikkeling en realisatie van duurzame woningbouwprojecten en is persoonlijk betrokken bij het totale proces, van conceptontwikkeling tot uitvoering. Kalliste creëert met haar initiatieven en concepten haalbare ontwikkelingen met een focus op de Randstad, Gelderland en Noord-Brabant. Recentelijk heeft zij hiermee ook successen geboekt in onder meer Utrecht, Schiedam en Oostzaan.