Drie nieuwe medewerkers voor Boag

In maart heeft Boag zijn team versterkt met drie nieuwe medewerkers: Henk-Jaap Binder startte als technisch adviseur onderhoud, ir. Arjen de Vries als senior bouwkostenadviseur en Sandra Moerman als marketing- en communicatiemanager.

Vanuit het kantoor in kantorenpark Rivium, met uitzicht op Rotterdam, werken nu zo’n vijftig professionals aan projecten in heel Nederland.

Henk-Jaap Binder volgde onder meer de opleidingen Facility management (Huisvesting en Gebouwenmanagement) en RGD Boei (bouwkundige inspectie en advies). Deze vormden de basis voor zijn functies als achtereenvolgens property manager, technisch manager en adviseur onderhoud. Hij wordt bij Boag technisch adviseur onderhoud. Zo zal hij zich bezighouden met het digitaliseren van projectinformatie, NEN 2767 metingen en de TDD’s. 

Ir. Arjen de Vries is in dienst gekomen als senior bouwkostenadviseur. Hij heeft ervaring met onder meer complexe kostenvraagstukken, haalbaarheidsstudies , klantadvies bij planontwikkelingstrajecten en aanbestedingsprocedures en mediation. Ook processtructurering door het opstellen van procedures is hem bekend. De Vries gaat deze zomer de vestiging Zuid opzetten. Dit is een steunpunt voor Zuid-Nederland, specifiek voor bouwkostenmanagement.

Sandra Moerman heeft vanuit haar eigen communicatieadvies- en tekstbureau opdrachten gedaan voor diverse grote en kleinere project- en gebiedsontwikkelaars. Als marketing- en communicatiemanager zet zij haar kennis en ervaring nu in om de naamsbekendheid en zichtbaarheid van Boag te verbeteren.