4800 m² kantoorruimte verhuurd in NieuwAmsterdam

CBRE Global Investors heeft namens het CBRE Dutch Office Fund nieuwe huurovereenkomsten gesloten voor het enkele jaren geleden volledig herontwikkelde kantoorgebouw NieuwAmsterdam in Amsterdam Zuidoost.

De transacties zijn een uitbreiding van de huurovereenkomst met zittende huurder Service Now en twee overeenkomsten met nieuwe huurders Géant en Equinix. Met deze overeenkomsten is de circa 4800 m² kantoorruimte die per oktober 2018 beschikbaar komt in het gebouw, volledig en aansluitend langjarig verhuurd. Cushman & Wakefield adviseerde CBRE Global Investors bij de verhuur.

Service Now heeft de lopende huurovereenkomst uitgebreid met circa 2400 m² kantoorruimte verspreid over de derde en de vierde verdieping. E-infrastructuur provider Géant heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van circa 800 m² op de 6e verdieping. Datacenter provider Equinix tekende een overeenkomst voor de huur van circa 1600 m² op de vijfde verdieping.
NieuwAmsterdam, een multi-tenant kantoorgebouw van ruim 30.000 m², biedt kantoorruimte met uitzicht over het onlangs opgeleverde Hoekenrodeplein, direct tegenover Station Amsterdam Bijlmer ArenA. Tevens maakt het Hampton by Hilton hotel – met ongeveer 250 kamers en circa 1200 m² horeca – deel uit van het complex.

Equinix is in deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. Colliers International trad op als adviseur voor Service Now en Géant is geadviseerd door DRS Makelaars.